JC Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Pisałem kilka dni temu, że pogadam w kolegą z TVN Meteo co słychac z pogodą. No i pogadałem Idzie zima ... Zdjęcie zrobine wczoraj (24.11) w Katowicach podczas Snow Show Na zdjęciu Tomek Zubilewicz (TVN), Agnieszka (skionline.pl) i Lada Prantnerowa (Karyntia) Więcej zdjęć można zobaczyć w galerii: http://www.skionline.pl/galerie/?ids=&co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=434&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Jacek: a pouczyłeś kolegę Zubilewicza że źle interpretują pogodę podczas zimy w prognozach - też o tym pisałem kilka dni temu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Ze zle interpretuja to raz. Dwa, ze nie umieja w ogole przeczytac poprawnie nazw osrodkow narciarskich. Ja tam Zubiemu nie wierze:D Poki sie nie przekonam sam, jak bedzie bialo, to nie uwierze nikomu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Taa żeby tylko powróciła wszędzie a nie tylko na południowych krańcach... u mnie dzis 7 stopni a jutro ponoc jeszcze cieplej ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi