Moni_a Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Witam Czy kupowaliście kiedyś narty w sklepach internetowych (polskich)? Czy możecie podać namiary na jakieś solidne sklepy, które nie mają ponadto cen wygórowanych? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ja się wypowiem, ponieważ kiedyś to robiłem. Z gruntu to całkowicie nieopłacalne. Lepiej znaleźć porządnego usera ebay.de i kupić u niego : szybko i tanio. Ponieważ ja mam dwóch takich, także mogę coś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Moge i to wlasnie robie. Sprzedaja tez na Allegro. Sa na 100% pewni, uczciwi i znaja sie natym co robia. Jakby czegos niebylo na stronie to zadzwon, zapytaj. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3078857 P.S. Nie pracuje u nich:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Popieram Hotroka, chociaż przy odrobinie wysiłku można każdą deskę znaleźć taniej w Niemczech. Szczególnie dotyczy to najdroższych i najtańszych modeli. Żeby nie być gołosłownym : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6371 I proszę zwrócić uwagę na post pisany w części boldem i link pod tymże boldem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni_a Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Dzięki za podpowiedź. Poszukuję nart dla faceta, jeździ 4 sezony (taki chyba średnio zaawansowany), 180cm wzrostu, waga - niecałe 70kg. Jeździ po normalnych stokach ;P Acha. I jeszcze jedno odnośnie tego klienta Allegro. Otóż on sprzedaje też narty dla Intersportu czy jakichś innych sklepów w Szwajcarii albo w Austrii. Czy to jest aby na pewno "bezpieczny" towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Bezpieczny w 100%. Sam na takich nartach robionych dla Intersport jezdzilem bodajze dwa sezony. To pelnowartosciowe narty, roznia sie zazwyczaj szata graficzna, wiazaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Oj i tu się nie zgodzę. Powiem szczerze - Intersport, a zarazem prawie każda większa sieć poniekąd oszukuje (to zbyt ostro powiedziane) - wprowadza klientów w błąd, sprzedając narty produkowane wyłącznie dla danej sieci. I nie są to w większości te same narty co kolekcyjne ! Patrz np. RX3, RX5, Race S, itp. Przykładów jest mnóstwo. Ale sprzedają również narty kolekcyjne, te "pełnowartościowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 A żeby jeszcze przy okazji zrobić cacy polskim sklepom : http://cgi.ebay.de/Fischer-RX-Hot-Fire-Bind-FX12-Flowflex-Set-08-FA10_W0QQitemZ120213681388QQihZ002QQcategoryZ142016QQcmdZViewItem I to by było na tyle komentarza do całego topicu zakupów w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Wszyscy schodzą z cen - koniec zimy w końcu A Ski-Bilek to bije już wszystkich na głowy. I o to chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 bije czy nie bije a jakos teraz tam pustawo nic co by mnie interesowało;D Fischer 06/07 albo 05/06 155 max 160 WC SC na gwałt potrzebny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni_a Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ojej... na tym ebay-u wszystko po niemiecku Czyli w języku, którego nie znam. A oni np. w tym Ski Bilku dają gwarację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ski-Bilek dobra sklep:D Szczególnie polska jenzyk na ich stronie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi