pawelo29 Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 A więc w tym roku chcialem wyprobowac narty freestyle troche się juz rozglądałem i przyszedl mi do głowy ten oto model http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=2197 tylko nie wiem jaka długość będzie odpowiednia mam 165 wzrostu i był bym tez otwarty na nowe propozycje co do innego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 Oj staaary, napisz jaki model. Bo XW Fury to troche nie bardzo do FS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo29 Napisano 12 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 O sory o sory to nie ten link no ale to mial bys salomon teneighty trusther jest tutaj w zakladce freestyle salomon i co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2008 o sory to nie ten link no ale to mial bys salomon teneighty trusther jest tutaj w zakladce freestyle salomon i co ty na to?? Niestety tak to bywa z tymi stronami. A wracając do nart: po raz kolejny radzę: poszukaj na spokojnie na ebayu. Polecam gościa o nicku ski bilek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi