Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

narty dla 2 osób (8 dni Austria-Uttendorf) od 23.02.2008

jaad

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy,

Z przykrością oddam tanio w dobre ręce 2-osobowy voucher na 8 dniowy pobyt narciarski w tym miejscu:

http://www.alpinzentrum-rudolfshuette.at/

Szczegóły wyjazdu:

- poczatek pobytu 2008-02-23 (LAST MINUTE) - koniec pobytu 2008-03-01 (powrót do Wa-wy w okolicach soboty w nocy - niedzieli rano);

- transport własny lub mogę Was skontaktować ze znajomymi, z którymi miałem jechać samochodem (Mercedes Viano) - wyjazd 2008-02-22 późnym popołudniem z noclegiem w Mikulowie (Czechy);

- pokój 2-osobowy + 2 posiłki (śniadanie i późny obiad);

- ski-pass x 2 w cenie;

- w hotelu: basen, sauna, ścianka wspinaczkowa, i różne inne atrakcje (wg info na stronie).

Koszty:

- voucher - 2.600 pln za 2 osoby lub 1.300 pln za 1 osobę (płatne przed wyjazdem na konto lub gotówką);

- nocleg w Mikulowie - 180 pln za pokój 2-os. ze śniadaniem (płatny na miejscu);

- transport w tę i z powrotem - ok. 1.000 pln (do podziału na wszystkich podróżników).

Pzdr, Jarek A. (tel.0-668-834-723)

może to i nie drogo za tenże pakiet

nawet ten transport z Wa-wy nie drogo policzony

nam z rejonu B-B na dodatek odpada nocleg po drodze

ale....

ale tam nie ma gdzie jeździć tylko 21km tras

5km niebieskie,14km czerwone,2km czarne

6-cio osobowa gondola i jedno stare dwuosobowe krzesło reszta to orczyki

to trochę kiepska oferta,nawet sauna,basen i ścianka w hotelu mi przynajmniej nie zrekompensują braku większej ilości krzeseł i małej ilości tras

A ja mimo wszystko POLECAM - moim skromnym zdaniem jest tam gdzie jeździć - przynajmniej 1 dzień to spokojnie - a jak ktoś lubi kameralne ośrodki - w ogóle nie ma tam ludzi a brak większej ilości tras i krzeseł rekompensują naprawdę wspaniałe widoki i znakomita jakość śniegu (1400-2600m - i w większości trasy schowane w cieniu) - w przyszłym roku infrastruktura zostanie powiększona o 1 wyciąg - to będzie już naprawdę nieźle - ogólnie mieszkając w Uttendorf a mając samochód można jeździć w Kitzbuhel - tak że byłem zadowolony (droga do ośrodka nad jeziorem Weißsee dość uciążliwa czyli wypady do K. chyba odpadają bo trzeba też zjechać z hotelu na nartkach do parkingu - ale pomieszkać sobie na 2.315m /hoho/ - może warto byłoby kiedyś spróbować - jak ja tam byłem to hotel bardzo przypominał iglo :D ) -