Leski Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Elo. ... tak sie zastanawiam, czy zmieniło sie nastawienie, poziom wiedzy i ewentualnie umiejętności narciarzy do tak zwanej "zajawki newschool`owej"? pytanie proste- mam nadzieje ze odpowiedzi tez nie beda skąplikowane. narta .::ski2die::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Newschool Heyka. Moje chęci daleko wyprzedzają umiejętności newschool. Poziom wiedzy przciętny mam nadzieje, choć chciałoby się poczytać gdziekolwiek na ten tema. Tylko gdzie? No i te snowparki... Mam szczerą nadzieję że ta "zajawka" jak Leski napisał szybko się u nas w kraju rozpowszechni :-) ... and .::ski2::. too :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Newschool jesli o mnie chodzi to zajawke zlapalem na dobre w zeszlym sezonie, niestety narazie na hopkach raczkuje... dotychczas zawsze na ubitych trasach rowniez w zeszlym sezonie odnalazlem dla siebie freeride i nie moge sie doczekac wyjazdu do fr na te piekne dziewicze trasy, hehe rozmarzylem sie wszelkiego rodzaju carvingu oczywiscie nie porzucam.] btw. carving tez chyba sie pod newschool lapie ? pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanczO Napisano 14 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Newschool Info znajdziesz juz niedlugo na www.ski2die.pl LeSki ma ju gotowe materialsy o newschool no a ja pedze z technika i paroma innymi sprawami do pierwszego snigu bedziedzialalo jak ta lala Pokoj .::SanczO::. www.ski2die.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 15 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2003 Newschool No to piknie !!! Trzeba bydzie sie zapoznyć z tą zajadką :-) Myślę że na pewno warto. Freeride peace !!! and... ski2die as usual :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 17 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2003 Newschool nastawienie się zmieniło na forum do leskiego też hi hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi