krzysztof25 Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 Witam. Czy Gdańsku i Poznaniu są giełdy narciarskie godne uwagi. Szukam używanych nart (chętnie carvingów) i butów dla 7 letniego syna, z poprzedniego kompletu już wyrósł. Jeśli uważacie, że znajdę tam sprzęt, którego szukam to napiszcie gdzie giełdy się odbywają i w jakie dni. Z góry dziękuję, pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 Giełdy Poznań, Gdańsk Na poznańskiej giełdzie widziałem dość dużo dziecięcych nart dobrych firm. Szukaj na Dąbrowskiego naprzeciwko dawnej „Wiepofamy " (duży jaskrawy afisz) Pozdro Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof25 Napisano 28 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2003 Giełdy Poznań, Gdańsk Dzieki za info. Czy w soboty, niedziele na Dąbrowskiego mają otwarte (nie jestem z Poznania)? Nie wiem kiedy się tam wybrać czy raczej w tygodniu czy weekend)? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 28 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2003 Giełdy Poznań, Gdańsk W zeszłym roku mieli otwarte w weekendy. Jak jest teraz to nie wiem. Ale podejrzewam że raczej tak. pozdro Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack_2 Napisano 1 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2003 Giełdy Poznań, Gdańsk Poznań: ul. Dąbrowskiego (w bramie, naprzeciw Wiepofamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi