drozd Napisano 27 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2003 Witam! Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić jakie kupić narty do freeridu, głownie na lodowce. Mam 168 cm wzrostu, waga około 59 kg pozdr Drozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weter Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Narty do freeridu ???? Witam! Polecam Salomony Scream 10 (zwłaszcza z tego sezonu), jak dla ciebie to o długości 165-175 cm. Ewentualnie Rossignol Bandit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 Narty do freeridu ???? Blizzard FXP 7.5 Ti 175 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 30 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2003 Narty do freeridu ???? ... ja bym frirajdował na Pocketach ... ale ja sie nie znam ...że o K2 Setha M. już nie wspomne .::ski2die::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Narty do freeridu ???? A co Panstwo sadza o w miare uniwersalnej R11.20 ?? mysiauek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifa Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Narty do freeridu ???? bardzo dobre, jezdzilem w 2001 na poprzedniczce beta ride 10.20 super sztywne, szybkie, stabilne - w tamtym sezonie the best razem z Powertrac i G31 Ponadto polecam G3, G4; na ten rok 7.24 i AX4 (kiedys rozwalilem G31 w jeden dzien, ale moze troche je wzmocnili) Z obecnych Dynastarow wylacznie Biga ProRidera, zwykly Big, InSpired i Intuitive sucks! zapomnieli im dolozyc typowego dynastarowego dopalacza Rossignol, Salomon - dla mnie za miekkie tj. B3 i ExTra Hot Scream fajne na puch ale nie tak uniwersalne jak wyzej opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi