raksa Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 część jestem troche walnieta na punkcie nart i nie tylko dziewczynka !!!!mam blisko 17 lat i szukam tak samo zbzikowanych ludzi chetnych na wyjazdy na narty ... i zapytanko .,... czy ktos wybiera sie w tym roku do szczyrku na kurs pomocnika instruktora narciardskiego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami miło mi..:-) Nawiązuje kontakt... Odbiór:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami No hejka, opowiedz cos prosze o sobie wiecej Pozdrooofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami Hej, lepiej idz na kurs pomocnika do Wisły - Nartus organizuje ich kilka w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami hej hej Ja mam zamiar w tym roku robic pomocnika wiec mozliwe ze sie spotkamy Z jakiego jestes miasta ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami miło Cię poznać!!! rozumiem że 18-tka będzie na stoku i możemy czuć się zaproszeni...?!! )) -muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami Nie ma to jak dziewczyna, z którą mozna porozmawiac o sprzecie... Nie masz przypadkiem starszej siostry? Milego nartowania i niech wkrótce to instruktor zostanie Twoim pomocnikiem pozdrowionka Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami to nartus istnieje jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami >>czy ktos wybiera sie w tym roku do szczyrku na kurs pomocnika instruktora narciardskiego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami nic nie rozumie to nie jest to, co napisalem!! co jest grane, jakas cenzura? Napisalem, ze sie nie wybieram. Ale wszystko zalezy od towarzystwa. Jezeli mi powiesz na jaki kurs idziesz to ja sie tez na niego zapisze. W koncu nie chodzi o to, zeby zostac pomocnikiem, tylko o to, zeby sie z toba spotkac. Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiniBB Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami witaj...mam na imie Piotrek...20 uderzyła w tym roku...;-) podobnie mam odkręcone na punkcie nart...i nie tylko...!!! mam juz co prawda papiery pomocnika...ale gdzies je pogubilem...i moze skocze na jeszcze jeden kurs...;-)...czy masz juz ustalony termin kursu i szkole...bo jak nie to moge polecic przyjaciol.... mieszkam w Bielsku...i jestem Bylym zawodnikiem(powiedzmy ze cos tam startowalem)...to my razem z wieloma fantastycznymi ludzmi rozkrecalismy Carving w Polsce(początki)... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami 007 do ski addicted przyjete ...... hehe dzieki ze sie odezwales dlugo jezdzisz na nartkach ????no i na jakich??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami dzieki i witam cie... a wiec mieszkam pod warszawa niestety i chodze w wawie do szkolki tez niestety ale takie zycie... uwielbiam nie tylko nartki ale tez zeglarstwo nurkowanie koniki gitare imprezy i wogole dobra zabawe.... moze ty tez cos o sobie pisnij ...zdrowk raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami czemu mowisz ze lepiej do wisly???? raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami nie do wisly tylko do swzczyrku.... ale ktos mi proponowal wlasnie nurtuska.. hmmm no nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami no proste .. przeciez jakby inaczej.... muzin napisz cos o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami yoyo !!! wlasnie w szczyrku nie w wiśle przypadkiem??? ja jestem z okolic warszawki .... odbiór...raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami ????? yoyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami hehe no to proste ze jedziem chyba do szczyrku o to mi zostalo polecone ale tera mi pisza ze mam do wisly jechac ,... no coz i co tu robic ? .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami dzieki ... w sum9ie to nie wie co w tym diwnego ale uwielbiam nartki pprostu a na sprzecie to ja sie naprawde za bardzo nie znam wiem tylko tyle co widzialam czytalam i jezdzilam no tak wlasnie niestety nie mam starszej ale mam (k...) mlodsza i starczy mi .... pozdrowienia dla ciebie raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami strasznie mi milo poznac tak hmmm ciekawego czlowiek a !!!!!juz mi polecali wisle ale jak masz fajy kursik to tez wezme pod uwage mnie polecali stanislawskeigo znasz moze zubrzyckiego??? strasznie fajnie mieszkac nie w centrum buuuuu mozna se poptrenowac ciutke... ale coz takie zycie ...... a wiec co jeszcze lubisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami hejhej widze że piszą do ciebie sami faceci wiec może teraz dla odmiany dziewczyna tak sobie czytalam twoje odpisy i stwierdzam ze musisz bys fajną 17-latką, ja mam odrobine więcej jakies +5 do twojego, tak jak ty uwielbiam narty ale nie tylko m.in. moją pasją są konie. Również w tym sezonie robie pomocnika ale niestety w Zieleńcu miejmy nadziej ze snieg dopisze bo coś narazie sie niezapowiada. w kazdym razie miło cie poznac nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami Witam panie!!! Zapraszam do Wierchomli. wiecej info i inne szczegoly na privie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 cześć chetnie nawiąze kontakt z innymi narciarzami Cze Raksa, jestem kangurek, też mam 17-tke i znam żubrzyc....A po co ci on? Nie martw się o śnieg. Będzie napewno. Ja tez uwielbiam szaleństwa i narty. I też chcę pomocnika zrobić (może w konia?). Masz juz jakieś konkrety? To nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 raksa A gdzie i jak jeszcze nie wiem w sumie. A dalszy odbior najlepiej na priv... gg 2080295 pozdroofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi