dell Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Po wczytaniu sie w dziale sprzet zainteresowaly mnie narty firmy Elan a dokladniej S10, M10 W8.0. Moze jakas alternatywa innej firmy. Nie ukrywam, ze kierowalem sie takze cena. Mam 178cm i waze 72 kg. Trasy raczej przygotowane. pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam i prosze o opinie firma Elan Nie wiem, na tych nie jeździłem i nic potrafię powiedzieć, ale Elan SLX to najlepsze narty slalomowe na świecie-absolutny TOP GUN!! Generalnie myślę, że to super firma produkująca super sprzęt, ale nie ma niestety takiej kasy by kupić najwyższej klasy zawodników np. rodaków Kostelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dell Napisano 7 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam i prosze o opinie firma Elan Skoro tak doskonałymi nartami sa SLX to mam nadzieje, ze rownie dobrze spisuja sie narty dla osob srednio jezdzacych i kiedy sie zdecyduje je zakupic to bede w pelni zadowolony. Dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu co do jakosci sprzetu firmy Elan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam i prosze o opinie firma Elan elan to miekkie i elastyczne nartki ale w sumie nie zle ja polecam atomica rossignola lub salomonka pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam i prosze o opinie firma Elan Raksa, firmy nartkowe to my wszyscy znamy. Jakieś konkreciki byś rzuciła albo cuś......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Witam i prosze o opinie firma Elan Wchodź w te narty , nie przejmuj się pitoleniem szpanerków . pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Atomic a Elan Czyżby zeszłoroczna dyskusja o wyższości atomic`a nad reszta świata Zmieniłem Atomic 6.20 na Elany HCX i był to jeden ze szczęśliwszych wyborów w moim życiu (narciarskim) Polecam HCX - przyjazne w użytkowaniu Jak to niektórzy mówią wybacają błędy a to kilka już razy mi sie przydało. KUP SE ELANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi