dareklewandowski Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 Wtrące swoje trzy grosze i zaproponuję Ci abyś najlepiej skierowała swoją uwagę na segment Women (Lady), a przemawiają za tym następujące przesłanki: 1. Chrakterystyka - wiązania są przesunięte do tyłu, ze względu na cofnięty u kobiet środek ciężkości w porównaniu z facetami, dodatkowo ciut bardziej miękkie dzioby, ułtwiające inicjację skrętu. 2. Cena - najczęsciej jest niewiele wyższa od juniorskiej, a na pewno niższa od męskiej. 3. Design - nie bez znaczenia gdy chodzi o wybór przez kobietę. Witek52-zgadzam się z Tobą w 100 procentach,ale pytanie było-czy przy takich parametrach mogę wybrać nartę juniorską-może,ludzie liczą się z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwinka Napisano 30 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 na damskich nartach jezdzilam(volkl attiva nube?) i rzeczywiscie bardzo latwo sie jedzilo, tak sobie 'zjezdzalam'; natomiast na sl9 czulam, ze sie musze przylozyc i to mi bardziej odpowiada... co do grupy women to nart nie kupuje dla designu(!), cena nie kieruje sie w pierwszej kolejnosci (jest to raczej zakup na kilka lat...) a co do przesuniecie wiazania itd. to uwazam, ze nie jest mi to koniecznie potrzebne... wiem, ze nie ma uniwersalnych nart dla zaawansowanych narciarzy ale moze cos mi doradzicie? (slyszalam cos o nartach z podwojnym promieniem czy cos...) ciagle nie moge sie na nic zdecydowac, a w intersportach kazdy mowi co innego (coraz glupszego...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Malwinko,jeśli myślisz o takich nartkach i nie ważne ile kosztują,bo chcesz zrobić dobry zakup TO może coś takiego http://skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_newsa=5385 albo z tej grupy http://www.atomicsnow.com/doubledeck/#/en/Products/D2-Vario-Cut/ Ja bym się zastanowił nad wyborem rossi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi