rofal Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Witam Wszystkich! To moje pierwsze słowa na tym forum (mam nadzieję że będzie ich więcej ) więc może się powtarzam i mam takie pytanie kiedy coś wreszcie ruszy pytam o wyciągi, śnieg niby jest a oni teraz konserwują ? Gdzie już cosik rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Witam Wszystkich! To moje pierwsze słowa na tym forum (mam nadzieję że będzie ich więcej ) więc może się powtarzam i mam takie pytanie kiedy coś wreszcie ruszy pytam o wyciągi, śnieg niby jest a oni teraz konserwują ? Gdzie już cosik rusza? W ten weekend na pewno ruszy kilka wyciągów. Jak nie nastąpi kataklizm to będzie można pojeździć w Szczyrku, na Stożku, na Soszowie, w Małem Cichym, na Nosalu, na Szymoszkowej, Limanowej .... będzie tego trochę. Sprawdzaj nasz dział pogoda. Będziemy informować przed weekendem, gdzie można pojeździć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja już w ten weekend chciałam jechać do Białki albo gdzieś w te rejony, ale stwierdziłam, że szkoda moich nerwów i nart na nieprzygotowany jeszcze do końca stok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja już w ten weekend chciałam jechać do Białki albo gdzieś w te rejony, ale stwierdziłam, że szkoda moich nerwów i nart na nieprzygotowany jeszcze do końca stok.. a trza było jechać... nartowanie jak na początek sezonu całkiem udane, ja osobiście byłem dość pozytywnie zaskoczony... nie zaskoczyło mnie raczej jedno... Dziubasik juz od kilkunatu lat cały czas jest na bani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi