Zdzich Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Witam! Nie wiem jak u Was, ale w Katowicach dzisiaj tj. 13 listopada roku pańskiego 2003 pojawił się śnieg!!!!!! Nie jest Go może zatrzęsienie, ale jednak... Pozdrawiam i pędzę ostrzyć krawądki Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Cześć Zdzich!!!! Jestem, jestem:):) Wreszcie. Sniegu juz nie ma ...... stopniał ale za to jest FANTASTYCZNE SŁOŃCE to chyba róniez dobrze??? CO? Pozdrawiam Ola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Let it snow!!!! No w Sosnowcu też dzisiaj padało i ładnie tak było, ah co za widok!!!!!!! Pozd. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Let it snow!!!! Katowice rzadza, Katowice zadaja dostepu do gor !!! pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2003 Let it snow!!!! Ja tesh jestem ze Sosnowca miasta Kiepury i najlepszych narciaży:D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Let it snow!!!! Pra, w Katowicach byl wczorej śnieg. A dziś ino piździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi