Gość bobic Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Co to za brednie wypisuja w katalogu w reklamie Fischera. Pokazując na prawej stronie slalomkę z zeszłego sezonu, piszą: MODEL SPECJALNY 03/04. No, specjalny to on jest ;)I to nazbyt specjalny Zreszta w sklepie Maksa w Krakowie po pytaniu, jakie slalomki proponują, sprzedawca odpowiedział - FISCHER RC4 SC !!! Może dostają kasę od Fischera ???? Ale to jest tylko my fuckin` oppinion Pozdro Bobic by Blizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU Bo Maks to poje..ny sklep. Ja tam chodze tylko zeby se buty zmierzyc jakies, zeby wiedziec jaki mam numer nogi:D A w Carefourze na zakopiance to nie maja nawet katalogu w Maksie. Ciecie... A co do Fishera no to fakt ta slalomka jest zajebista - wiem bo przejechalem sie na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU Co do sklepow to nie wiele jest porzadnych - chyba 1 w wawie i pozniej to nie wiem co ma pelny asortyment modeli/dlugosci. W katalogu maksa jest wiecej bledow - np. dynastar - zdjecie-opis itd. W wiekszosci sklepow kazdy tez ma swoja gadke ulozona i z reguly jezdzi na czyms czym klient jest zainteresowany.Generalnie za maly rynek i za duzo trucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU nie w tą strone panowie! pomyślci ile kosztuje narta, pewnie dostają prowizje od każdej sprzedanej narty powyzej 1000 a jak sie takiemu cieciowi wbije do głowy ze fisher to dobra narta to gada taki jak katarynka. nie ważne ze narty na nartach nigdy nie miał albo ze nigdy na innej nie jeździł to sie nazywa prawa rynku:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU Co racja, to racja, ale ... zamieścili reklamę SKI-PROJECT`u, a nakład katalogu wynosi 50 000 )))) Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lech Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU Mam pytanie: Co to są w katalogu Maksa te modele specjalne?? Czy to są modele produkowane specjalnie dla nich?? A jeżeli tak to czy warte są uwagi, bo ich ceny są interesujące. Czy to nie jest tak jak z nartami np. z Makro(jednorazówki:(). Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 Katalog MAKS SPORTU Są to modele zeszłoroczne, a ekipa wciśka ludziom kit, że mdele specjalne 03.04 Śmiechu warte, tylko czemu znów traci klient?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi