sq8jx Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jezdze na nartach dopiero drugi sezon, a swoje umiejetnosci oceniam na 4/5. Obecnie posiadan dosc mocno wyeksploatowane Atomic Supercross SX 10, na ktorych sie uczylem jezdzic. Mam 190 cm wzrostu i waze 92 kg. Chcialbym kupic nowszy sprzet nie koniecznie musi byc nowy.Licze na Wasze sugestie. Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Pomożemy tylko proszę sprecyzuj trochę jaki styl jazdy najbardziej Ci odpowiada i w jakim kierunku chciałbyś rozwijać swoje umiejętności. Wybór sprzętu jest tak ogromny że musisz opisać wszystko nieco konkretniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq8jx Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Jak narazie interesuje mnie carving, ale z czasem chcialbym sie bardziej przestawic na funcarving. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 No to myślę że narty z klasy allround bedą Ci odpowiadały. Dechy z tej grupy charakteryzują się dużą uniwersalnością i są dość mocno taliowane co pomoże Ci w nauce prawdziwego carvingu i a później w miarę wzrostu umiejętności fun-carvingu. Kwestia teraz czy chcesz kupić nowy sprzęt czy używany ? Wiadomo że zawsze lepiej nowy bo w dechach po kimś nie wiadomo co siedzi no ale jeśli będziesz planował zmianę po krótkim czasie to może lepiej trochę mniej wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Na sprzęcie się nie znam, ale mogę Cię zapewnić, że sport wybrałeś sobie bardzo sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Skoro carving w strone funu z czasem to nie lepiej jakas narte krosową :confused: niz allrounda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi