raksa Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 nie r5obie tego pomocnika nastraszylisci emnie i nie robie moze za rok............raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie nic strasznego najwyzej nie zdasz:)) poza tym zawsze mozesz sie czegoś nowego nauczyc:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie Wlasnie. Nie martw sie tym, ze na egzaminie regionalnym odpada polowa ludzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie A`propos licencji na zabijanie ... W zeszłym sezonie ... na pewnym stoku ... odbywał się egzamin regionalny na pomocnika. Pewien instruktor ustawił slalom ... przyzwoicie przejechały go trzy osoby ... młoda, ale doświadczona zawodniczka, syn świetnego kiedyś zawodnika i ja, jako gość ... dla reszty to była RZEŹNIA !!! Powiedzcie, jaki jest sens takiego ustawiania slalomu i takiego egzaminu ? Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie Może chciał im zrobić na złość? ;-) A tak na serio, to zprawdzian sportowy przy okazji kursów na PI i I SITN-u powinien byc moim zdaniem "mocno" wymagający. Sam kiedyś robiłem PI i "tyki" ograniczyły się do samego egzaminu, nie było żadnych ćwiczeń... pewnie dlatego tak to później wygląda na egzaminie. A kurs robiłem ponoć w najpopularniejszej szkole w polsce... :-( A swoją drogą to mnie nie wystarcza to, że instruktor potrafi ładnie zwozić swoje cztery litery na dół... powinien też mieć blade pojęcie o tzw. jeździe sportowej... u nas niestety nie jest z tym najlepiej. Ludzie zamiast porządnie nauczyć się jeździć, szkolą się niewiadamo po co... na grzyba nam te tysiące PI, setki I?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie w Nidzicy każdy slalom tak ustawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie Bobic ...!!!! No, żeby misie to nie powtórzyło !!!! Pozdro Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie Tak patrzę na godzinki postów Szanownego Pana i tak sobie myślę... czy aby wszystko w porządalu? ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 jednak nie robie w tym roku licencji na zabijanie Szymek ????????? To ty ????? Jak to Ty to sie szybciutko odezwij... :D A tak poza tym to rację masz wielką z tymi egzaminami !! Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi