zagatka Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 mam dosc wazne pytanie i wielka prosbe, czy ktos z Was wie moze, gdzie w Krakowie molabym wypozyczyc deske snowboardowa? wiem, ze narciarze nieszczegolnie sie lubia z deskarzami, ale mimo wszystko wszyscy jezdzimy po sniegu, wiec moze ktos sie zetknal z wypozyczalnia sprzetu snowboardowego? dzieki zagatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 dosc wazne pytanie Jak to czesto na forum odpowiedz nie calkiem na temat, ale jakbys miala na tej desce jezdzic w Zakopcu to pozycz pod Nosalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 dosc wazne pytanie Cześć Agatko, przerzucasz się na snowboard?? A nie zapytasz na innym "znanym" forum???? :D:D:D:D Pozdroooofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagatka Napisano 16 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 dosc wazne pytanie nie przrzucam sie na snowboard, tylko szukam deski dla znajomego, ktory przyjedzie na swieta i nie bedzie mogl przywiezc swojego sprzetu. przeciez wiekszosc z innego "znanego" forum i tak zaglada tutaj...:-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 dosc wazne pytanie Nie zagląda większość ... z tego co wiem... Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 dosc wazne pytanie nie większość.... wszyscy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi