zocza Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 witam poszukuje uzywanych lub nowych,mam 19 lat waze 70kg mam 186cm wzrostu.swoje umiejetnosci oceniam na sredniozaawansowana 3.w tym roku stawiam głównie na doszkolenie technki,jezdze w polsce. preferuje krotkie skrety,szybsza jazde,prosilbym was o pomoc w doborze nart dla mnie.chchialbym wydac nie wiecej niz 600zl. moje typy:salomon x wing tornado k2 moto cross rossignol zenith i rossignol radical r9x z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 witam poszukuje uzywanych lub nowych,mam 19 lat waze 70kg mam 186cm wzrostu.swoje umiejetnosci oceniam na sredniozaawansowana 3.w tym roku stawiam głównie na doszkolenie technki,jezdze w polsce. preferuje krotkie skrety,szybsza jazde,prosilbym was o pomoc w doborze nart dla mnie.chchialbym wydac nie wiecej niz 600zl. moje typy:salomon x wing tornado k2 moto cross rossignol zenith i rossignol radical r9x z góry dzięki za pomoc salomon x wing tornado -bierz te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 Salomony lub Rossignole zenithy (z1 lub z3) - będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi