jejki Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Cześć. Mam mały problem, chciałbym kupić sobie kask Carrera i nie wiem gdzie to zrobić? Z katalogu wybrałem odpowiadający mi model, tylko teraz chciałbym go przymierzyć, żeby sprawdzić czy będzie pasował, a nie moge znaleźć żadnego sklepu gdzie mógłbym to zrobić. Wiecie może gdzie są jakieś sklepy ze sprzętem Carrera? meiszkam w Lublinie. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 W tamtym sezonie IRMAK handlował Carrerą, być może i w tym też mają, zajrzyj na ul. Chopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 ebay.de Sporo tego się sprzedało w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi