raksa Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 ktos na krotkich jezdzi ??????? nie probowalam czy warto?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 shorties??? Świetna zabawa i można się nieźle wyszaleć. Tyle tylko, że to zabawka raczej na przygotowane stoki. Pozdrawiam Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 shorties??? ale jesli szorty... to jakie? Ktore sa godne polecenia?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 shorties??? promien nie wiekszy niz 7, 9-tki to juz przeciez slalomki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 shorties??? Mam MiniMaxy Salomona. Mają R=5m. Większego radiusa raczej bym nie chciał zwłaszcza, że inaczej jak na krawędziach na tym jeździć się nie da. Pozdro Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 shorties??? a to to samo co snowblade`y? bo na takich kiedys jezdzilam dzien, i super bylo. pod koniec juz piruecik robilam:) tylko trzeba uwazac bo sie czesto przechyla do tylu..i wywala;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 shorties??? Salomon tak właśnie to nazywa. Jedyną przykrą niespodziankę miałem jak z twardego wjechałem nagle w kopiastą muldę. Normalne narty pojechałyby dalej te po prostu zostały a ja dalej poleciałem i zaliczyłem dość twarde lądowanie. Dlatego uważam że są świetne ale na przygotowane stoki. Pozdrawiam Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej K Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 shorties??? fajna zabawa dla urozmaicenia na godzinę może dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi