casperosensei Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 czy w nartach freestyle monuje sie płyte pod wiązanie?? słyszałem ze nie. Czy chodzi tu tylko o zwiększenie masy narty czy sa jakieś inne przeciwskazania? mam nowe narty free i do nich nowe wiązania atomic neox 412 własnie z tą orginalną płytą atomic. Wydaje mi sie,że zamontowanie tych wiązań bez płyty jest niemozliwe. Czy zatem te wiązania są dobre do freestyle'u?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 ale te wiązania to Ci wcisnęli czy jak? bo to nawet sam atomic nie montował neoxów na tego typu nartach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Tak tylko on na pewno kupił jakieś tripletsy albo stompy z superoferty za 499pln , a do tego cisną neoxa casperosensei, generalnie nie masz wyjścia musisz płytę zamontować bo inaczej naoxa nie wsadzisz, ewentualnie nowe wiązania, typowo pod freestyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Sprzedaj neoxy i kup na ebay.de FFG12 - można dostać za 20-40ojro jak się człowiek postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi