Bończa Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 (edytowane) Na drugim forum użytkownik yorrick zamieścił link do zdjęć z nowymi kolekcjami: kolekcje 2009/2010 Podobają mi się Dynastary i Kneissl'e. Edytowane 18 Styczeń 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Buty Full tilt, narty K2 - kosmos jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ja mam nadzieję że w niedługim czasie wypowiem się nt nowej kolekcji Atomica Na razie wiem że testy będą w Karpaczu i że jestem zapisany ale kiedy to jeszcze nie wiadomo, pewnie jak się wszystkie ferie skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 (edytowane) Będzie bardzo kolorowo na stokach:) super kolorki Edytowane 18 Styczeń 2009 przez KDZ masło maślane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Mam pytanie ? Kiedy Volkl pokaże coś nowego w Racetigerze, wygląd praktycznie ten sam jest mniej białego tylko... wiem wiem że klient utożsamia jakoś barwy z produktem itd ale kurde wkoncu to sie opatrzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi