Ja-No Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Witam mam pytanie... mam okazję kupić tanio nowe narty Blizzard CMX 9 chciałbym się dowiedzieć czy jest to sprzęt dobry czy nie warto go mieć jestem raczej prawie zaawansowanym narciarzem... to będą moje pierwsze narty tego typu do tej pory jeździłem na nartach starego typu (proste dechy ) wiec jstem ciekaw czy warto w ten model zainwestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Jeśli to naprawdę okazja to bierz. Miałem na nogach dwa lata temu - w dobrej cenie bym nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 B. dobre narty, wygodne, szybkie ... sprzedają się jak ciepłe bułeczki za 699 zł Jeździłem na całej grupie cmx blizzarda i te na "przesiadkę" będziesz miał jak znalazł a z czesem można pomyśleć o jakiś np 11 jak dechy tego typu Tobie spasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-No Napisano 6 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 ok dzięki wielkie mam nadzieje że się nie zawiodę ... lubię jeździć szybkimi krótkimi skrętami... aczkolwiek lubię też zboczyć z trasy na świeży nie jeżdżony teren... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Wiesz krótki skręt to slalomóki te są dobre do średniego i dłuższego skrętu. Natomiast odnośnie puchu (nie dużego) jak najbardziej, 70 mm pod kapciem uciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja-No Napisano 7 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Wiesz krótki skręt to slalomóki te są dobre do średniego i dłuższego skrętu. no wiem ale mysle ze skoro radziłem sobie do tej pory na 15-letnich starych deskach dłuższych ode mnie, to na tych tez dam rade... chodź nie wiem czy w tym sezonie jeszcze pojadę na narty bo coś krucho ze śniegiem u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi