pirmin Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 mam pytanie do zorientowanych kolegów i koleżanek w cenach sprzętu , jaką powinny miec cene narty Rossignol Bandit XX 1 roczne , slizg w idealnym stanie góra narty lekko porysowana , krawędzie ostre wiązanie salomonka na płycie , jaka powinna byc optywalna cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Rossignol Bandit... 5 Złotych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Rossignol Bandit... Witam, po pierwsze wiazanie z plyta to nie najlepszy pomysl. Czemu?? Niech Pan sprobuje narte w puchu z plyta a potem bez plyty- sam sie Pan przekona. Na plycie jest co najmniej bardzioej nerwowo... Jezdzilem na czyms takim jak Bandit XX 01/02 i jeden dzien 02/03. Jezeli woli Pan konfort od kontroli sa super - jezeli woli Pan pelna kontrole polecalbym cos twardszego ( moje R11.20 sa super:D ). Iche cena to wedlug mnie na uzywany sprzet 700PLN. W jakiejs wypozyczalni zagranicznej beda kosztowaly polowe tego na koniec sezonu - wiec u nas na gieldzie jak zwykle marza 100% Pozdrawiam. mysiauek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi