raksa Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 mnie go zal!!!!!!!! szkoda z emu siem nie udalo .....ale za to gigancik w porzo byl......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... a mnie go nie zal bo jezdzi na dupiatych rosołach ma za swoje pozdro (nie gniewaj sie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... qwoli ścisłości w slalomie mu się nie udało. Czegoś takiego jak slalom specjalny już nie ma. qrde czepiam się dzisiaj wszystkiego;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 27 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... limpdurst ! Nie byłbym tak kategoryczny ... szczególnie jakbym jeździł na przestarzałych atomach ... Ps. robię dla atomów i rosołów i paru innych firm także Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 27 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... Dobra Mistrzu. Mi one odpowiadaja. Poza tym jestem uczniem i nie stac mnie na razie na nowe narty. Jak Ciebie stac na nowe co roku to gratuluje i zycze jak najlepiej. Gdybym mogl dawno juz bym mial RC 4 Lepsze te `atomy` niz 9s... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 27 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... bredzisz, musisz w tej szkole się jeszcze dużo pouczyć bo jak widze nauka czytania chyba jest Ci obca i nie czytasz różnorakich nieżależnych testów i wypisujesz takie płytkie bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limpdurst Napisano 30 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2003 millerkowi siem nie udalo w specjalu... http://skionline.pl/austria-skitest/index.php?co=test2003&tresc=Wyczynowa%20mężczyźni&id_narty=57 - skoro juz powolujemy sie na testy... sklasyfikowane jako 7 na 9? No rzeczywiscie po lekturze tego "niezaleznego" testu mozna stwierdzic ze rossignol to najlepsza narta. Kto tu ma problemy z czytaniem? Panie inteligencie... ps. co do wynikow innych "niezaleznych testow" tez bardzo chetnie podyskutuje... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi