mihumor Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Przypadkiem natknąłem sie na takie kilka zdjęć: http://galerie.money.pl/zawody;freeride;w;verbier,galeria,2193,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 O ! O, zobaczyłem sobie, ... coś tam na Money.pl. Pewno sprawdzałeś po ile frank stoi. Ja mam ratę 28-ego i też tam sprawdzam. A w zasadzie sprawdzałem bo już mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Nie akurat kurs franka jest mi obojętny bezpośrednio, posrednio niestety nie bo spora częsć populacji ma w tym długi i jak ich nie spłaci to moja obojętność może być nie na miejscu. Raty to mam w złotych i mi spadły ostatnio:)- ale tylko o 9 zł Na tym portalu to sprawdzam kursy walut (ale Euro glównie bo je musze nabywać lub sprzedawać) oraz surowcow i akcji bo te wpływają na inne sprawy. Portal słaby - nie ma co poczytać, komentarze zbyt lakoniczne i tylko nabiezaco, tylko te wykresy on line:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi