mglum Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 W końcu wybrałem :-) Po długich rozważaniach i studiowaniu dostępnych danych stawiam na elanki slx. Ale kompletnie nie wiem jaką płytę (może jakąś grubszą, bo lubię fun`ować) i wiązania wybrać do tych desek. I gdzie to zrobić? (najbliżej mam do Wawy) Ukłony PS Kupić nartki w Makro czy eee tam?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Jaką płytkę i wiązania do elanów slx Kup wszystko w Folc`u! Płyta vist (nie wyobrażam sobie bez niej) i wiązanie Tyrolia. Zejebiście to wszystko wygląda i super działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 26 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2003 Jaką płytkę i wiązania do elanów slx Kurczę myślałem o Markerze a napisałem Tyrolia. Elan współpracuje z Markerem, więc polecam te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 27 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2003 Markery Dzięki, Likaon :-) Obojętnie jakie Markery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 27 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2003 Markery COMP 1400 EPS lub kolorystycznie bardziej COMP 1400 FREE http://www.markerusa.com/site.jsp?resource=pag_ex_bindings_competition&sk=2PocELTclLI2yj5R pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2003 Markery muchas gracias! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi