Fazol Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Ski-Amade 28.02-08.03 Dopiero teraz znalazłem troszke czasu i postanowiłęm się podzielić wrażeniami z wyjazdu:) Spanko w miejscowości Filzmoos w pięknym hoteliku(za małą kase).Byłem z żonką i synem który ma dopiero 17miesięcy(nie jeżdżą oczywiście...),sama miejscowość idealna na wypoczynek dla rodzin! mała cicha i spokojna, bardzo dobra baza wypadowa na rejon Ski-Amade. Śmigałem w samym Filzmoos potem-Flachau-Wagrain-Zauchensee-Schladming Myślałem o dużym opisie ale...,napisze krótko! Region zadowoli każdego narciarza! Można przy okazji zobaczyć z rodzinką Dachstein-Ramsau,tam wiele atrakcji dla dzieci grota lodowa na lodowcu itd.itp. Wszystkie miejscowości dobrze ze sobą połączone,małe odległości(tracimy mało czasu na dojazdy-do 20min.) Moje uwagi- wydaje mi się że kolory tras są troszeczke "naciągane" - miejscowości nisko położone i może zaskoczyć deszczyk:eek: (w jeden dzień mi się dostało:() Zdjęcia-jak znajde troszke czasu! Edytowane 27 Marzec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 a co masz na myśli mówiąc "naciągane"....czerwone trasy to takie niebieskie czy jak?...pytam poważnie bo w Austrii raczej oznakowanie tras odpowiada rzeczywistości...bo w Italii to czerwone niektóre trasy są łatwiejsze od niebieskich austryjackich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 a co masz na myśli mówiąc "naciągane"....czerwone trasy to takie niebieskie czy jak?...pytam poważnie bo w Austrii raczej oznakowanie tras odpowiada rzeczywistości...bo w Italii to czerwone niektóre trasy są łatwiejsze od niebieskich austryjackich... dokładnie...! wydaje mi się że niektóre trasy oznakowane na czerwono powinny być niebieskie,czarne na czerwono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Tu dużo zależy od ośrodka, nie ma chyba reguły Włochy czy Austria, są ośrodki gdzie oznaczenia wydają sie być zawyżone na niektórych trasach - w obu krajach a i są trasy, gdzie wydają sie one zaniżone - i tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi