SKIer Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Szukam kompana/kompanki/kompanów na środowy całodzienny wypad na narty. Pod uwagę biorę kilka miejscówek: Kasprowy, Łomnica, Szczrbskie Pleso, Chopok, może Rohace... Aktualnie 3 miejsca są, mogę zabrać chętnych Krakowa lub z kądś po drodze (transport grats ) Wyjazd z Krk skoro świt powrót w godzinach popołudniowo-wieczornych do uzgodnienia. Może ktoś z forumowiczów dołączy? Pozdrawiam P.S. Możemy się też spotkać gdzieś na miejscu. Dajcie tylko cynk gdzie P.S.2. Ech te Koperfildy!! A może...powrót do pzyszłości?? Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez SKIer Tytuł + p.s.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) :DNo ja 15 marca tego roku nie dam rady, bo nie jestem Dejwidem Koperflidem ... a jak bym nim był to pierwsze co bym zrobił to bym Kasprusia se przeniósł do siebie pod dom, i nie po to żeby se na nartach pojeździć na nim, tyko bym se patrzył jak te głupie .... co rano stoją w kolejce:D Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Już się poprawiłem.... oczywiście chodziło mi o 15.04.2009, chyba coś za dużo w siebie wlałem w ten Lany Poniedziałek :D ...dźwimie się mylą litreki :D i cyferaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Michał - powinienem jutro być ok. 7 w Kuźnicach. Udało mi się córkę namówić, więc do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Fajnie Rafał że się pojawisz. W takim razie decyzja co do miejsca wyjazdu zapadła. Jutro Kasprowy. O 7-mej melduję się w Kuźnicach. Do zobaczenia!! Jak pisałem wczoraj miejsca są, więc jak ktoś chętny wybrać się jutro z nami na Kasprową Górę to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 ... a Ci co nie pojechali niech żałują http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=72086#post72086 Było naprawdę extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi