gar69 Napisano 19 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2009 witam.wiem,że odbyły się już testy nart k2 w maso corto.jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów w nich uczestniczył i czy mógłby się podzielić wrarzeniami {szczególnie z jazdy na nowych crosfaierach}pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2009 (edytowane) Z tego co widać,to tylko Robert Janus był na testach w maso corto,ale z jego świetnego opisu nart nie wynika,że testował ten model.Musisz chyba się wzorować na testach zeszłorocznych,nic wielkiego się nie wydażyło,czyli w dalszym ciagu na"+",jesli o takie narty Ci chodzi;) Edytowane 22 Maj 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gar69 Napisano 22 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2009 Ciutek Się Zmieniło Przedewszystkim Taliowanie - 08/09 - 117-70-101,09/10 - 122-74-106,podobno Są Twardsze I Dzięki Temu Nadal Dobrze Na Twardym,a Dzięki Większej Szerokości W Miękkim Równierz Super.tyle Dowiedziałem Się Od Chłopaków Ze "sport Xxl" ,którzy Byli Na Testach,{dystrybutor K2}.jednak Szukam Potwierdzenia W Innych "żródłach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 O proszę, mam prawie (+/- 1mm) takie samo taliowanie w mojej narcie Salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi