jarek Napisano 3 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 Jak w temacie kto byl to prosze o opininie, jakis opis. Interesuje mnie nastepujace info: - szerokosc tras - ilosc ludzi - jakosc przygotowania tras - no i takie tam rozne widoki, infrastruktura itd Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 Hucu był, był na pewno po 5 kwietnia i wiem że był ogólnie bardzo zadowolony(mało ludzi i szerokie trasy). Tyle wiem ogólnie, a to nie to samo co konkretnie;), więc jego pytaj tyle że na razie to on wczasuje na Malcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 o tu tu coś jest - dokładnie Hucu był i chwalił: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2009 dzieki chlopaki, ... zeby nie bylo, ja zanim zadalem pytanie to tez szukalem ale nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Hucu był, był na pewno po 5 kwietnia i wiem że był ogólnie bardzo zadowolony(mało ludzi i szerokie trasy). Tyle wiem ogólnie, a to nie to samo co konkretnie;), więc jego pytaj tyle że na razie to on wczasuje na Malcie... Troche mi się pobyt na Malcie wydłużył i wcześniej nie miałem okazji. Jeżeli chcesz Jarek coś więcej to na priva.Krótko tylko dodam,że faktycznie byłem w kwietniu 4 dni i było do tego stopnia nędznie,że w styczniu jade tam na tydzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Troche mi się pobyt na Malcie wydłużył i wcześniej nie miałem okazji. Jeżeli chcesz Jarek coś więcej to na priva.Krótko tylko dodam,że faktycznie byłem w kwietniu 4 dni i było do tego stopnia nędznie,że w styczniu jade tam na tydzień . dzieki, juz odszukalem Twoje stare sprawozdanie, tam wlasciwie wszystko jest napisane co chcialem wiedziec, ostatecznie jednak decyzja padla na Livigno - mysle ze nie mniej nedzne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 I Solda i Livigno mają swoje zady i walety. W Livigno więcej tras, więcej ludzi i zdecydowanie więcej Polaków. Solda spokojniejsza, bardziej kameralna, na trasach tłoku nie uświadczysz. Poza tym w Solda jeździ się wyżej, co w zależności od terminu wyjazdu może też mieć znaczeniie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi