eqiupe Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Niestety nastała ciemna głucha noc wszystkim śni się śnieg, zima szusują sobie w mózgach na nartach i niestety nikt mi nie odpowie na pytanie dlaczego moje wiązania salomona mają się kiwać na przedniej płycie Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Wszyscy śpią nie powinny się kiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 1 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Wszyscy śpią hehe moze ty tez w rytm kiwania sie twoich wiazanek pojdziesz spac i niech ci sie przysnia sniezne plateczki!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2003 Wszyscy śpią nie ma się z czego śmiać chcę sobie kupić takie kruciutkie slalomówki salomona ale jak mi się tak wiązania mają kiwać to chyba zrezygnuje a płateczki to mi się co noc śnią tylko jak wstanę to ich nie widać Raksa gdzie jeździsz na nartach? pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi