1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Jak wprowadza się w błąd Allegrowiczów swoją niekompetencją przy sprzedaży nart! Załączam linka z Allegro na temat nart Kneissl Black Star XC model 08/09. Cena nowych nart z wiązaniami to 649 euro a nie 900 euro jak napisał wystawiający te narty. Zapomniał również nadmienić, że narty które wystawił są z wiązaniami Rental pewnie z wypożyczalni! Narty Kneissl Black Star nie są produkowane w ograniczonej ilości chyba, że parę tysięcy par nart to ograniczona ilość dla niego!? Szkoda, że tak wiele jest nieścisłości przy sprzedaży tych bardzo dobrych nart tylko dla tego, że chce się za wszelką cenę osiągnąć zysk, a nie dobrze doradzić kupującemu i uczciwie zarobić! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=729756575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Zapomniał również nadmienić, że narty które wystawił są z wiązaniami Rental pewnie z wypożyczalni! W sumie to nic trudnego wejść w posiadanie takich nart. Pożyczając je w austryjackim Ski Rental zazwyczaj nikt nie domaga się obejrzenia dowodu tożsamości pożyczającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 W sumie to nic trudnego wejść w posiadanie takich nart. Pożyczając je w austryjackim Ski Rental zazwyczaj nikt nie domaga się obejrzenia dowodu tożsamości pożyczającego. To też prawda. Ale u nas nazywa się to również, że są to narty po testach! Najgorsza dla mnie jest dezinformacja. Wypisywanie nieprawdy albo co gorsza bzdur i to mnie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Najgorsza dla mnie jest dezinformacja. Wypisywanie nieprawdy albo co gorsza bzdur i to mnie wkurza. mnie też to wkurza , ale też czasem mam ubaw po pachy czytając opisy niektórych nart na alledrogo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Mnie rozbawił kiedyś opis aukcji, w sumie to nie wytrzymałem wtedy i podałęm to pod uwagę copywriteró Allegro. Były buciki do zalewania pianką twardość jak namierzyłęm ok 140.. w opisie było coś na kształt tego iż but dzięki możliwości zalania doppasuje się do stopy i pomoże w stawianiu pierwszych kroków na nartach .. coś takiego.. padłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Mnie rozbawił kiedyś opis aukcji, w sumie to nie wytrzymałem wtedy i podałęm to pod uwagę copywriteró Allegro. Były buciki do zalewania pianką twardość jak namierzyłęm ok 140.. w opisie było coś na kształt tego iż but dzięki możliwości zalania doppasuje się do stopy i pomoże w stawianiu pierwszych kroków na nartach .. coś takiego.. padłem. Myślę, że na Allegro jest jeszcze więcej takich bzdur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi