raksa Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 nie umiem startowac!!!!!!! no jak nic zawsze trace tam setne........ ja nie wiem to dla mnie zbyt skomplikowane.........wy oczywiscie nie macie tego problemu (prawda Coffy?)?...........jednak jestem niedorozwojem.....pozdrofka wielkie !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 wiecie ze nie umiem podobno najprostrzej rzeczy spoko to jedna z trudniejszych rzeczy...zastanów sie najpierw czy te setne są Ci rzeczywiście potzrebne!! potem jeszcze kilka waznych spraw ...zanjdujesz miejsce i ćwiczysz tak długo jak Ci nogi pozwolą ...lub wiązania...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 3 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2003 O przepraszam Coffy... Nie tylko Raksa się tu uśmiecha wujek :-)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 O przepraszam Coffy... Raksa ostatnio chyba ci morale spadło;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 coffy !!!!!! dzieki coffy za szczera rade..............ale hmmm jak to czy sa mi potrzebne......................................???w sumie to nic mi nie ejst potrzebne bo ja zadnym zawodnikiem nie jestem...od tego se mozna zaczac!!! ale fajnie se czasem w zawodach wystartowac i jakos lepiej gorzej przejechac a przynajmniej chpoc troche sie usatysfakcjonowac!!! no coz trza cwiczyc ale mnie to juz nic nie pomoze.. pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 ej jebaka!!! hehe chcialbys!!!!!............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 coffy !!!!!! wiesz masz sporo racji to super wygląda jak ktoś czyściutko technicznie startuje ...wiec ucz sie dziecko ócz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi