jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) My tools of trade 165 i 182 Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez jarek no bo zamiast 165 napisalem 186 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Niezle, jedna slalomka, jedna gigatnka. No i rozne dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Niezle, jedna slalomka, jedna gigatnka. No i rozne dlugosci mam jeszcze jeden identyczny "komplet" o roznych dlugosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 :eek: Slalomka na 182 cm:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 :eek: Slalomka na 182 cm:confused: ... a czemu slalomka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Dla dobrego jeźdzca to długości nart są bez różnicy! Fajne bo pomarańczowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 ... a czemu slalomka? Bo masz na jednej S - jak slalom, na drugiej X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Dla dobrego jeźdzca to długości nart są bez różnicy! Fajne bo pomarańczowe!!! ... wlasnie przyznam sie ze czasem juz sam nie wiem co jest zartem a co na serio, moj dowcip tez nie zawsze jest lekki myslalem ze SB na serio pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 No to napisz co to za narty i z czym się je je, dlaczego mają róże długości, jaki jest zamysł posiadania tych 2 par równocześnie, ect... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 No to napisz co to za narty i z czym się je je, dlaczego mają róże długości, jaki jest zamysł posiadania tych 2 par równocześnie, ect... ................... aaaaaaaaaaaaale zadyme zrobilem, mialo byc 165 i 182, slalomki i gigantki, sorry ale przed wyjazdem jestem troche rozkolatany zaraz poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 ................... aaaaaaaaaaaaale zadyme zrobilem, mialo byc 165 i 182, slalomki i gigantki, sorry ale przed wyjazdem jestem troche rozkolatany zaraz poprawie No widzisz, a ja cały czas na poważnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi