raksa Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 czy wy tez jak wracacie z polskich gor to macie takie lekkooooo zjechane nartki..........2 tyg we wloszecg i praktycznie zero ryp wiekszych .. a sie pojezdzilo wiecej niz w P a potem 9 dni w polsce i zjechane............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 czy wy tez po polsce......... Generalnie masz racje, ale jest z tym coraz lepiej. Ja już nie jeżdże na nieprzygotowanych trasach i sporo ludzi też więc właścicielom wyciągów zaczyna bardziej zależeć na przygotowaniu tras. Pewnie, że do krajów alpejskich to nam jeszcze sporo brakuje, ale nie zapominajmy że tam naprawde więcej śniegu pada niż u nas;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 czy wy tez po polsce......... To ja ci powiem tak... 3 lata śmigałem na tych samych nartach tylko w Polsce, no ze 4 razy może w Czechach i ślizg był praktycznie nieruszony. A jak pojechałem na nich do Włoch (pamiętnego Passo Tonale), to taką dziurę walnąłem że hoho... Nie ma reguły powiem ci szczerze Raksiu. Jeśli jesteś uważna w Polsce i nie wyjeżdżasz na nowych nartach na "kamienną" trasę to możesz je oszczędzić. Jak są kiepskie warunki to ja patrzę co mam przed sobą na śniegu w miarę możliwości oczywiście czyli powiedzmy przy wolniejszej jeździe. A na pełnym gazie to wiadomo że nie da rady. Ale pełen gaz mam dopiero po ówcześniejszym zapoznaniem się z warunkami na trasie. Wszystko zależy od tego kto jak dba o sprzęt. Pozdrowionka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 czy wy tez po polsce......... a jak są pieniążki do najlepiej mieć dwie pary tzn jedną na szaleństwo w dobrych warunkach a drugie tzw. żużlówy!!!!! i problem z głowy ... muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi