Tomasus Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Witam w nowym sezonie Przede mną trudny wybór bo muszę nowe narty kupić. W związku z tym mam pytanie które będą odpowiedniejsze. Wybór mam pomiędzy RC4 Worldcup SC lub RC4 Worldcup SC PRO... Jestem pomocnikiem instruktora i w tym roku planuję zrobić CKI (dlatego nie wiem któee będą lespsze do egzaminów a potem na sezon chociaż do nauki) Dzięki za wszelkoe porady;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Witam w nowym sezonie Przede mną trudny wybór bo muszę nowe narty kupić. W związku z tym mam pytanie które będą odpowiedniejsze. Wybór mam pomiędzy RC4 Worldcup SC lub RC4 Worldcup SC PRO... Jestem pomocnikiem instruktora i w tym roku planuję zrobić CKI (dlatego nie wiem któee będą lespsze do egzaminów a potem na sezon chociaż do nauki) Dzięki za wszelkoe porady;) Pozdrawiam Jeźdiłem na tej pierwszej narcie(bez PRO) Myślę,że będą to różnice niewyczuwalne i są one tylko marketingowo-graficzne. Poczekajmy na na wypowiedzi znawców tematu. Sam jestem ciekaw co Oni na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi