JC Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Na stronie wstawiona została kolekcja butów narciarski Head na sezon 09/10: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_buty&sezon=09/10&producent=Head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Coś te opisy przy Headach Edge nie pasują.but dla średniozaawansowanego-technika zaawansowana,but dla zaawansowanego-technika przeciętna:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ader89 Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Ja kupiłem swoje buty Edge+ 8.5 Head 609220 w sklepie Presto. Tam mieli nawet fajny opis do nich. Poza tym buty dobrze się sprawują. Z tego co wiem to buty też wyszły w tym roku, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi