jaroo Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Lechu ,podaj mi wszystkie znane przez Ciebie adresy internetowe o SM.(wszysciutkie,te o zakwaterowaniu,hotelach,info noclegowych).Miałem to wszystko ,ale gdzies mi uciakło. dzieki. WEb-chyba nie masz nic przeciw temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 do jaroo nie ma sprawy, wrzucę Ci jutro wszystko ( więcej mam w pracy niż w domu )co mam na priv, po co denerwować niepotrzebnie JC nieistniejacymi Czechami ))) Pozdrawiam, oby sniegu szybko przybyło ), Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 ja tyz do Lecha Mnie tez podeslij, albo podaj na jedynie slusznym, bo tez posialem )))) Poz m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 ja tyz do Lecha OK, dam Wam co mam, albo rzeczywiście umieszczę na j-s ) Pzdr, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi