Halix Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Witam wszystkich. Po dlugiej przerwie wracam na narty i nie mam pojecia o doborze sprzetu,tyle sie zmienilo. Posiadam narty Salomon Xscream co o nich powiedzie, maja dlugosc 187cm sa rowne ze mna. Waze okolo 95kg. Moje umiejetnisci sa na 4-5. Jak uwazacie czy te narty sa odpowiednie do poprawienia swoich umiejetnosc? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Witam wszystkich. Po dlugiej przerwie wracam na narty i nie mam pojecia o doborze sprzetu,tyle sie zmienilo. Posiadam narty Salomon Xscream co o nich powiedzie, maja dlugosc 187cm sa rowne ze mna. Waze okolo 95kg. Moje umiejetnisci sa na 4-5. Jak uwazacie czy te narty sa odpowiednie do poprawienia swoich umiejetnosc? Pozdrawiam. Pokaż z którego rocznika model. Ostatnie jakie wypuszczali dość mocno różniły się od pierwszych ... Ale już dalej nie doradzębo to przedostatni post w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halix Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Pokaż z którego rocznika model. Ostatnie jakie wypuszczali dość mocno różniły się od pierwszych ... Ale już dalej nie doradzębo to przedostatni post w listopadzie Dzieki za zainteresowanie narty typu Alpina z 2002roku. Zastanawiam sie czy nie za dlugir jak dla mnie. Narazie preferuje jazde spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Miałem Xscreamy ... fajne były ale to inna sprawa niż nowe narty. Pojeździsz bez problemu, za długie też raczej nie będą tym bardziej że sam piszesz że spokojnie jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi