Machu Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Przeglądając freeridowe stonki przypadkiem natrafiłem na pewną firmę butów z która nie spotkałem się wcześniej, buciki mają bardzo ładne, moje pytanie jest następujące... czy ktoś gdzieś w naszym kraju zetknął się z tymi produktami.. http://fulltiltboots.com/boots/first_chair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Richle FLEXON = Dalbello KRYPTON = Full Tilt = ten sam koncept w różnych wariacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Tak się zastanawiam czy 3 klamry wystarczą.. nie miałem na nodze buta z mniejszą ilością niż 4 .. powinno dobrze dopinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 hmmmmm bardzo ciekawe zwłaszcza te zamki błyskawiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi