pawko Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Zakupiłem buty narciarskie Head Edge+ 8.5 ale po namyśle wymieniłem je na Head Edge+ 10 i zastanawiam się czy warto było wydawać te 400 zł więcej ? Czy jakoś znacząco odczuje to na stoku ? Buty z sezonu 09/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Trudno powiedzieć,ja jeźdzę w 10,ale troszkę starszych.Fajny ,wygodny but:)Będziesz zadowolony,ale nie wiem czy aż taka różnica cenowa jest odpowiednikiem jakiejś wielkiej różnicy pomiędzy tymi modelami:confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Różnica w cenie wydaje sie być ogromna, zwłaszcza, że róznica w twardości tych butów minimalna. Myślę, że te 10 to jednak dobry wybór bo buty o flexie 60 są bardzo miękie. Ciekaw jestem, czy będziesz odczuwać różnicę zmiany flexu, ja w Tecnice nie byłem tego w stanie rozróżnic, wręcz miałem wrażenie, że but jest sztywniejszy w położeniu przełącznika, w którym produceent twierdzi,ze jest dokładnie odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi