ryba Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 ===================================================== STACJA NARCIARSKA - WIERCHOMLA BIULETYN INFORMACYJNY 08-12-2003 ===================================================== UWAGA NARCIARZE SZYKUJCIE SPRZĘT! DZIŚ RUSZYŁY ARMATKI ŚNIEŻNE JUZ NIEDŁUGO BEDZIE BIAŁO W CAŁEJ WIERCHOMLI. DO ZOBACZENIA NA STOKACH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 wierchomla też true, też dostałem takiego email`a :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glorfindel Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 wierchomla też .... i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 wierchomla też I chu... i tak nie zdąrzą przed weekendem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynad81 Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 wierchomla też Głównej trasy WIERCHOMLA I nie zdąrzą nasniezyc ale trase nr 2 przy wyciągu Toczek bardzo prawdopodobne ze naśnieżą Pozdrawiam Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 wierchomla też Ooooooo to zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 10 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2003 wierchomla też nie opłaci mi sie gonic tyle kilometrów na Toczka ale jak odpalom Wierchomla 1 to ja jestem pierwszy na stoku )))) pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi