eqiupe Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 czy wie ktoś moze czy naśnieżają trasę fisowską na skrzycznym bo już nie mogę wytrzymać bez nart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 śnieg na fisie w szczyrku To je załóż, przyjmij pozycję zjazdową i obejrzyj jakiś film w TV, to na jakiś czas powinno Ci wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 śnieg na fisie w szczyrku co ty jaja sobie robisz ja się poważnie pytam jak jęxdzisz w domu przed telewizorem na nartach to stary żal mi cię bo nie wiesz co w życiu dobre a jazda na nartach jest lepsz niz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 10 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2003 śnieg na fisie w szczyrku Tak do końca to jaj sobie nie robiłem, jak przez kilka dni posiedzisz po kilkanaście minut w chacie w mocno dopiętych butach, to potem juz na śniegu znacznie mniej bolą stopy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi