marcus Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) Te narty mają taliowanie 118-72-106, długości dostępne to 157, 167, 177 cm. Potencjalny jeżdziec ma 164 cm, 62 kg, dobrze jeżdzi ale nigdy nie miał do czynienia z takimi nartami, ja też nie. Jeśli jest ktoś kto takie narty ujezdża to będę zobowiązany za uwagi, spostrzezenia i sugestie. Edytowane 24 Listopad 2009 przez marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Ja bym zapytał co ma byćna tych nartach robione? Leski pewnie coś dopowie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 narty -/+ wzrost tutaj pojawia sie problem ja bym brał 167 jesli bedzie skakał to tak mu bedzie wygodniej lądować do jazdy Fr też wygodniej dłuższe oczywiscie Leski bez watpienia moze byc wyrocznia tylko za czesto go tu nie ma! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Ja bym mimo wszystko najpierw coś wypożyczył - krótsze fajniejsze do zabawy Dłuższe pewniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi