Moby Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Szczecińska Gubałówka się to nazywa. Właśnie kończą montować wyciąg i wyrównywać teren. Jest już ratrak, a armatki do naśnieżania w drodze. Będą 3 trasy zjazdowe, pięknie położone w lesie i oświetlone. Jak przymrozi to jeszcze przed świętami można będzie pojeździć. A na dodatek górka z wyciągiem dla saneczkarzy! I lodowisko, niewielkie ale zadaszone. I jeździłem dziś na łyżwach po 10 letniej przerwie... To nie prima a prilis. Widziałem dzisiaj ten świat uroczy i miałem przy tym otwarte oczy. )))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Na narty do... Szczecina! u was to by mogli raczej plaże otwozyć bo mrozu to raczeej u was nie ma ale pomysł wspaniały popieram takich biznesmenów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 10 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2003 Na narty do... Szczecina! Zazdroszczę Wam ! Jestem z T - miasta . Tutaj i w okolicy jest sporo miejsc przydatnych do zbudowania takiego ośrodka ale brak inwestorów - wszyscy lokują w tenis , o nartach zapomniano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi