Ambro Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Cześć wszystkim ! Dawno się nie odzywałem ale nadszedł czas żeby rozpocząć sezon i odkurzyć profil na forum Obecnie jestem w Hintertux i zastanawiam czy może ktoś z Was jest lub będzie na tutejszych stokach ? Ja śmigam tu do 05.12 i chętnie ponartowałbym z jakimiś forumowiczami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Cześć wszystkim ! Dawno się nie odzywałem ale nadszedł czas żeby rozpocząć sezon i odkurzyć profil na forum Obecnie jestem w Hintertux i zastanawiam czy może ktoś z Was jest lub będzie na tutejszych stokach ? Ja śmigam tu do 05.12 i chętnie ponartowałbym z jakimiś forumowiczami Pozdrawiam Naklejkę na czoło i pewnie kogoś z naszych trafisz Albo przemieść się trochę w południowym kierunku. Na Stubaiu są nasi:misalatomic,berry i Marczello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Przemieszczać się nie będę więc pozostaje opcja oklejenia się naklejkami. :DProblem w tym że żadnej przy sobie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi