mafister Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, me umiejętności to w skali do 10 oceniam na 6, piąty sezon na na nartach, wysokość 178, waga 85 kg, posiadam deski Fischer RX6 o dł 165 cm, niestety nie jestem z nich zadowolony, strasznie ciężko się jeździ, mało komfortowo, wiele siły mnie to kosztuje. Po trzech dniach jazdy, okropny ból ud. Poproszę o pomoc w wyborze nowego sprzętu. Preferuję dynamiczny styl jazdy, szybki, czasami kręcąc się. Generalnie wyjazdy na dobrze utrzymane szlaki. PS. Notabene wspomniane Fischerki do sprzedania. Edytowane 2 Grudzień 2009 przez mafister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Przeglądnij sobie narty o charakterystyce crosowej albo węższe allroundy, kilka przykładow: Fisher Progressor 8+ i 9+, Elan Speedwave 12 i 14, Dynastar Contact Cross, Atomix SX11, Salomon Crossmax V12, Volkle Crosstiger, Head Icon TT60 albo te Allroundy: Salomon Aero, Dynastar Contact 4x4, Rossignol Zenith6 a jak wolisz coś o krótszym skręcie to np Dynastar Contact Groove mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi