pepa555 Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Witam serdecznie, mam pytanie - słyszałem, istnieje stronka, na ktorej można śledzić swoją jazdę po numerze skipassu. możecie podać mi adres ? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam serdecznie, mam pytanie - słyszałem, istnieje stronka, na ktorej można śledzić swoją jazdę po numerze skipassu. możecie podać mi adres ? pozdrawiam! Proszę bardzo http://www.skiline.cc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Witam:) A ja slyszalem, ze... na ZILLERTAL ARENIE w miejscowosci ZELL jest mozliwosc skorzystanie z serwisu "SkiMovie" , ktory filmuje zjazd. Moze ktos cos wiecej wie o tym...? Jaki jest koszt i wogule.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poprostu Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Witam:) A ja slyszalem, ze... na ZILLERTAL ARENIE w miejscowosci ZELL jest mozliwosc skorzystanie z serwisu "SkiMovie" , ktory filmuje zjazd. Moze ktos cos wiecej wie o tym...? Jaki jest koszt i wogule.... Pozdrawiam O zillertal nie wiem, ale w Skicirkus w Saalbach jest to za darmo, trzeba mieć tylko skipass. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi