lski@interia.pl Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Dzis ruszyly Kluszkowce i Bialka.Czy ktos zna strone int.kolejki w Bialce?Dla Kluszkowcow to:www.Czorsztyn-ski.com.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Jak lubisz postać w kolejce to... www.bialkatatrzanska.pl vel www.bania.pl ;-) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirlaban Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka zobcz też http://www.bialkatatrzanska.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Panowie bez jaj, koleje znow takich nie bylo. Jezdzilem w sobote i niedziele. Pogadalem z Markiem O., ktory tam uczyl, w sumie bylo fajnie. Moze ktos byl rowniez w Bialce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Czy ja dobrze "słyszę" ew. czytam?? Nie było kolejek w Białce na Kotelnicy?? A co..? Ukryli dojazd do stacji, dali strzałkę w drugą stronę w kierunku Litwinki?? ;-D Chyba ludziska zwątpiły w brak śniegu... a wam gratuluję "nosa"! ;-) Ale w święta pewnie wszystko wróci do normy... kolejeczka dla W-wy na 45min! Pzrd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Witam !!! Słońce i zmrożony sztruksik w sobotę rano. Wyjechałem pierwszą kolejką i oczom nie wierzyłem. Cztery pierwsze zjazdy na okrągło, potem trzeba było trochę poczekać. Pod wieczór znowu się rozluźniło. W niedzielę mieszana pogoda ale ludzi jak na lekarstwo. Pozdrowienia dla bobika. ogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Sorki - bobic`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Dzienks Marku, Fajnei bylo spotkac jakas bratnia dusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka www.bialkatatrzanska.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 16 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 kluszkowce,bialka Ja bylem w sobote 13.12. Sporo ludzi bylo tylko malym kwasem byla zamknieta knajpa. Musialem po piwo i jedzenie leciec na banie z nartami na ramieniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi