raksa Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 nie wiem czy to sie tak pisze wiec sie nie czepiajcie ale kurcze trudy byl.... i eberharter tak slabo pojechal........ stromo i w sumie dosc ciasno ... a i tak palander ... hmm dobry jest w tym sezoniku...... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 trudny byl ten gigant w val di hmmm tegoroczny gigant w val d`isere byl w trzy dupy trudny bo sniegu tam nie ma... a to o czym piszesz to Alta Badia w poludniowym Tyrolu... wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 trudny byl ten gigant w val di True. Przede wszystkim było za miekko jak na Puchar Świata, no ale coż taka mamy aure. Nie tylko przeszkadza alpejczykom ale i skoczkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 trudny byl ten gigant w val di wiem wlasnie mialam prze[proscic za blad.... glupio wyszlo bo widzialam tylko pare przejazdow i musialam wyjsc a starszy [powiedzial ze to tam a ja nie sprawdzilam .... sory wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi